آیا آیت الله هاشمی متن گفتوگوی خود با رهبر انقلاب را منتشر میکند؟
اینکه آیا هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان گذاشتهاند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد.
|
اینکه آیا آیت الله هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان انتخابات گذاشتهاند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد و صحت و یا کذبش را تایید و تکذیب کند اما سوالی اساسی اینجا است که چه کسی در ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ به آیت الله هاشمی زنگ میزند و وی بعد از این تماس تلفنی عجله کنان خود را به ستاد انتخابات کشور میرساند.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با حضور خود در آخرین لحظات ثبت نام کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خود را در معرض انتخاب ملت ایران قرار داد تا به گفته خودش با حضورش در ایجاد حماسه سیاسی نقش داشته باشد.
اما نکتهای که همراه این آمدن بود، تایید حضور آیت الله رفسنجانی توسط رهبری برای آمدن بود که چندین دفعه از سوی وی در دیدارهایی که داشتند عنوان شد.
بر اساس ادعای مطرح شده، آقای هاشمی بدنبال دیدار حضوری یا تلفنی با مقام معظم رهبری بوده اند تا نظر ایشان را درباره حضورش در انتخابات جویا شوند اما این دیدار تا روز ۲۱ اردیبهشت محقق نشده بود زیرا تا این روز یعنی روز پایانی ثبت نام، آیت الله هاشمی همچنان از تایید رهبری سخن میگوید.
علی مطهری گفته است: آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با اعضای تشکل صدای ملت تاکید کرد در صورتی که مطمئن شود رهبر معظم انقلاب با کاندیداتوری وی مخالفتی ندارد، قطعا امروز برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ثبت نام خواهد کرد(http://www.mehrnews.com/detail/News/۲۰۵۲۰۴۳).
در روز ۲۱ اردیبهشت ماه ۹۲ آیت الله هاشمی در ساختمان مجمع جلسه داشتند و از همین مکان در ساعت ۱۷:۴۵ به سمت ساختمان وزارت کشور راه افتاده اند در نتیجه امکان دیدار حضوری وی با مقام معظم رهبری در این روز منتفی است زیرا رهبری هم در این روز با بانوان نخبه دیدار داشته و امکان دیدار حضوری در صبح نیز منتفی است.
طبق سخنان اقای هاشمی تنها احتمال باقی مانده از قطعی شدن حضور وی برای ثبت نام در انتخابات تماس تلفنی با مقام معظم رهبری است که این احتمال هم با خبر روز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت خبرگزاریها و رسانهها باطل شده است.
در پی انتشار مصاحبهای از علی عسگری؛ مشاور پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت اعلام کرده بود: «آیتالله هاشمی تا ساعت ۵ بعد از ظهر تصمیمی برای کاندیداتوری نداشتند اما بعد از صحبت تلفنی که با مقام معظم رهبری در ساعت ۵:۱۰ انجام دادند با تاکید و عجله خودشان را به وزارت کشور رساندند و برای ثبتنام اقدام کردند.» پیگیریهای خبرنگار این رسانه ازمنابع مختلف نشان داد که در روز موردنظر هیچ تماس تلفنی میان مقام معظم رهبری و آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی برقرار نشده است.
اینکه آیا آیت الله هاشمی با تایید رهبری قدم در میدان انتخابات گذاشتهاند سوالی است که تنها خود وی باید به آن پاسخگو باشد و صحت و یا کذبش را تایید و تکذیب کند اما سوالی اساسی اینجا است که چه کسی در ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۷:۳۰ به آیت الله هاشمی زنگ میزند و وی بعد از این تماس تلفنی عجله کنان خود را به ستاد انتخابات کشور میرساند.
فاطمه هاشمی میگوید: «ساعت ۱۷:۳۰» بود. دیگر مطمئن شده بودیم پدر تصمیمش را گرفته و ثبتنام نخواهد کرد. از صبح با یاسر، مهدی و عماد (پسرمحسن) در دفتر حاجآقا بودیم. همه حرفها را زده بودیم. شوخی و جدی همه دغدغهها مطرح شده بود. به این نتیجه رسیده بودیم که مردم به تمام معنا خواستار حضور پدر هستند تا وضعیت کشور را سامان دهد. نیامدن پدر به معنای ناامیدشدن بخش گستردهای از مردم بود. درخواستها در این چند روز برای حضور پدر در انتخابات بیسابقه بود. ما فکر میکردیم اگر حاجآقا در انتخابات ثبتنام نکند بخش قابل توجهی از مردم انگیزهشان برای شرکت در انتخابات و رای دادن را از دست خواهند داد. ساعت ۱۷:۱۵ تلفن دفتر پدر زنگ خورد. ایشان مکالمه نسبتا کوتاهی داشتند و بعد از آن از اتاق بیرون آمدند و گفتند «بسم الله… برویم»
چه کسی به ایشان زنگ زد؟
نمیدانم ما سوال نکردیم ایشان برای پاسخ دادن به آن تلفن به دفتر خود رفتند ما در اتاق دیگری بودیم. بعد از آن تلفن حاج آقا گفتند «بسمالله؛ برویم» ما باور نمیکردیم.
آقای هاشمی گفته بودند که منتظر پاسخ رهبری برای حضور در انتخابات هستند و بدون هماهنگی ایشان وارد عرصه انتخابات نمیشوند.
من نمیدانم چه کسی تلفن کرد. اما حتما دغدغههایشان برطرف شد که ساعت۱۷:۳۰ و نیم ساعت مانده به پایان زمان ثبتنام راهی وزارت کشور شدند.(گفتوگوی روزنامه شرق با فاطمه هاشمی)
با توجه به شرایط پیش رو دو حالت وجود دارد که باید به آن پرداخت.
۱- آیت الله هاشمی با رهبر انقلاب دیدار داشته و یا تلفنی با ایشان سخن گفته اند که با توجه به مقدمه چینیهای آقای هاشمی باید مطرح کنند که رهبری به وی در رابطه با حضورش در انتخابات چه گفتند و اقای هاشمی چه شنیدهاند…
۲-ایت الله هاشمی بدون اینکه از تایید و یا نفی رهبری درباره حضورشان باخبر باشند قدم در این عرصه گذاشتند… . با توجه به این فرضیه و با توجه به سخنان فاطمه هاشمی دغدغه آیت الله رفسنجانی برای حضور در انتخابات چه بوده و چه کسی پشت تلفن خیال آقای هاشمی را از حضورش در انتخابات راحت می کند.طبق مقدمه گفته شده این فرد کسی غیر از مقام معظم رهبری است… که شاید مطالبه عمومی به این سمت برود که از وی سوال شود چه کسی دغدغه شما را برای حضور در انتخابات براورده کرد؟…
شرایطی که آیت الله هاشمی رفسنجانی برای حضورش در انتخابات انتخاب کردند نقیض این جمله مقام معظم رهبری است که فرمودند:بندهی حقیر مثل بقیهی مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممکن است آن کسانی که صندوق دست آنها است، بعد باز کنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه کسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، کسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست که کسی بیاید نسبت بدهد که رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست…
بی بی سی: مشایی باید در انتخابات حضور داشته باشد/ سنگ تمام ارگان همجنس بازان برای هاشمی
به گزارش رویداد، بی بی سی فارسی در یکی از آخرین برنامه های سیاسی خود به آرایش انتخابات ایران پرداخت و مواضع قابل تاملی را در خصوص حضور رفسنجانی و مشایی مطرح کرد.
جریان های رسانه ای همچون بی بی سی همواره بدنبال بسترهای مناسبی برای ایجاد فضای غبار آلود خبری و جریان سازی در داخل ایران هستند و حضور افرادی همچون مشایی در عرصه انتخابات کشور می تواند بهترین خوراک خبری ایشان برای این امر باشد.
شرح برنامه مذکور را در زیر می خوانید:
[سعید برزین]: سیاستمدار کهنهکار خط میانه ایران، وارد صحنه شده و این همه معادلات را به هم خواهد ریخت. در مرحله اول موجب نگرانی جدی و شدید جناح اصولگرا خواهد شد. آقای هاشمیرفسنجانی کسی است که در آخرین نماز جمعهای که خواند، خواهان آزادی زندانی سیاسی و باز شدن جو سیاسی مملکت شده بود و بر سر مواضعش همچنان بوده، البته راهی که در پیش دارد راه بسیار سخت و دشواری خواهد بود. هیچ تضمینی ندارد که بتواند بازی را ببرد.
[غلامی]: به هر حال همه تاخیر و تعلل به خاطر این بود که آقای هاشمیرفسنجانی منتظر این بود که از جانب آیتالله خامنهای چراغ سبزی به او نشان داده شود و خبرگزاریهای مختلف گزارش کردند از ثبتنام اسفندیار رحیممشایی، مشاور آقای احمدینژاد.
[برزین]: آمدن آقای مشایی بازی را باز هم جالبتر کرده، یعنی از حالتی که فقط اصولگراها بودند خارج شده، البته مشایی مورد تایید آقای [آیتالله] خامنهای نبود و نتوانست معاون رئیسجمهور باشد. احتمال این که شورای نگهبان او را رد کند زیاد است؛ ولی آمدن او سطح بازی را بالاتر خواهد برد.
[غلامی]: فعلاً چه تصویری را میتوانیم با حضور جناحهای مختلف پیشبینی کنیم؟
[برزین]: خط میانه و خط اصلاحطلب پشت آقای هاشمی متحد خواهند شد. آقای مشایی، نماینده جناح دولت خواهد بود. در میان اصولگرایان تعدد نامزد وجود دارد. پیش از 30 نفر از آنها اسم نوشتند. الان برای آنها ضروری خواهد بود که تعداد نفراتشان را پایین ببرند و به یکی دو نفر محدود کنند. احتمالاً آقای قالیباف، احتمالاً آقای ولایتی و یا حدادعادل؛ ولی با تعدد نامزدها فکر میکنم راه سختی در پیش خواهند داشت.
[غلامی]: حضور آقای هاشمی را چطور میتوان تحلیل کرد با تمام تردیدها و موضعگیریهایی که آیتالله خامنهای درباره ایشان کردند؟
[برزین]: چند ماه است آقای هاشمیرفسنجانی هدف بمباران سنگین اصولگرا بوده، از روزنامه کیهان گرفته تا برخی از سرداران سابق سپاه که یکباره در صحنه حاضر شدند و اعلام کردند هاشمی بخشی از فتنه است. بمباران سنگین تبلیغاتی رسانهای علیه هاشمی و تردید درباره این که آیا ایشان میآیند یا نه و در لحظه آخر ایشان تصمیم گرفته است به عنوان سیاستمداری که نمود عملگرایی زیرکانه در سیاست ایران محسوب میشود و سیاست مصلحتی را همیشه پیش برده است و شاید بتواند جمع کند این تنش و تشنج را در جناحبندیهای جاری ایران، ایشان الان وارد صحنه شده است.
[غلامی]: در مورد حضور اسفندیار رحیممشایی چه میتوانیم بگوییم؟ آیا حضور او و آقای رفسنجانی در این انتخابات میتواند این انتخابات را به سمتی پیش ببرد که هیجان مشارکت را بالا ببرد، اگر صلاحیت را از شورای نگهبان بتواند کسب کند؟
[برزین]: هر چه سیستم را بازتر کنید طبیعتاً میزان توجه مردم به آن بیشتر خواهد شد و هر چه رقابت را محدود کنید توجه مردم و میزان رأی دادن مردم پایینتر خواهد رفت. اگر حکومت احتیاج دارد یک پایگاه اجتماعی برای خود به وجود آورد مجبور است و حکم عقل این است که سیستم را باز کند، سوپاپ خطرها را باز کند و به رقیبان متفاوت اجازه بدهد وارد صحنه سیاسی شوند که شاید نوعی تنوع واقعی پیش بیاید وگرنه مثلاً اگر فقط از جناح اصولگرا وارد رقابت انتخاباتی میشدند تنوعی وجود نداشت.
[غلامی]: در مورد آقای رفسنجانی میدانیم چرا در آخرین دقایق تصمیم گرفتند و آمدند زیرا از قبل بارها آقای رفسنجانی گفته بودند که نظر رهبری برایشان مهم است، ولی درباره اسفندیار رحیممشایی واقعاً درباره این تاخیر چه میتوانیم بگوییم؟
[برزین]: تردید وجود دارد و نمیتوان گفت سرنوشت آقای مشایی چه خواهد شد و چرا ایشان این قدر دیر آمدند، البته میشود فکر کرد که به این خاطر بوده که هیجان عمومی ایجاد کنند. شاید یک تاکتیک انتخاباتی بوده، ولی آقای مشایی هم راه سختی پیش رو دارد هم در شورای نگهبان که شاید تایید صلاحیت نشود و هم این که بتواند بخشی از افکار عمومی را به سمت خود جلب کند و رأی بیاورد.
نقش جدید خاتمی از سوی اعضای حلقه پاریس ابلاغ شد
تقی رحمانی عضو گروهک ملی مذهبی طی مطلبی در وبسایت این گروهک مأموریت تازهای را تا روزهای انتخابات به خاتمی ابلاغ کرده است.
به گزارش موسسه راهبردی دیدهبان، یکی از تئوریسینهای جریان فتنه و از اعضای حلقه پاریس طی مقالهای در وبسایت ملی مذهبی که از پاریس بِروز میشود از محمد خاتمی خواسته تا نقش خود را در برهه کنونی به خوبی ایفا نماید. وی خطاب به خاتمی مأموریت تازه وی را ابلاغ کرده است. تقی رحمانی از خاتمی خواسته تا نقش خود را به خوبی برای رأیآوری هاشمیرفسنجانی ایفا کند.
وی در بخشی از این مطلب اینچنین راهبرد جدید را به خاتمی میدهد: «حالا نوبت خاتمی است که باید شروع کند و متوقف نشود او نقش جدیدی را باید ایفا کند اگر میخواهد ایران ویران نشود، خاتمی در دو عرصه میتواند نقشآفرین شود ۱- در عرصه بینالملل برای کسب اعتبار بیشتر برای هاشمی ۲- در عرصه داخلی برای افزودن بر سبد رای هاشمی و کاستن از آرای منفی وی.»
رحمانی با اشاره به اینکه خاتمی باید برای رأیآوری هاشمی تلاش جانانه کند از گروهکهای ملیمذهبی و نهضت آزادی میخواهد تا آنان نیز در حمایت از هاشمی سنگ تمام گذاشته و از آرای منفی وی جلوگیری کرده و باعث نزدیکی تعداد بیشتری از افراد به وی شود.
این عضو گروهک ملیمذهبی که در سال 90 از کشور گریخته است در ادامه به هاشمیرفسنجانی نیز توصیههایی میکند که از جمله آن میتوان به استفاده از «محمد.س» عضو اقتصادی دولت اصلاحات، اشاره کرد. این تعریف و تمجیدها از وی نشان میدهد دولت اصلاحات از عناصر گروهک غیر قانونی ملیمذهبی استفاده میکرده است.
وی در انتها نیز با اشاره به همان ادعاهای دروغین سال 88 که با هدف نابودی کشور مطرح شد، دوباره این نکته را به محمد خاتمی یادآور میشود که: «اگر ایران در خطر است، که هست؛ میباید خاتمی در حد توان وارد میدان شود تا هم هاشمی را قویتر و هم در جهت مردم چهارچوبدارتر کند. این وظیفه همه کسانی میتواند باشد که احساس خطر میکنند.»
حال باید منتظر نشست و دید که آیا خاتمی خطوط ابلاغی از حلقه پاریس را در روزهای باقیمانده تا انتخابات دنبال خواهد کرد یا خیر؟
رد ادعاهای کذب منافقین توسط دیپلمات صهیونیست
سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان ادعای منافقین در خصوص اقدام ایران در انفجار سال گذشته سفارتخانه این رژیم در هند را بی اساس خواند.
سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه از اقدام تلافی جویانه سوریه در پی حمله هوایی مان به حومه دمشق هراسی نداریم گفت: در سال ۲۰۰۸ میلادی زمانی که سازمان اطلاعاتی ما (شهید)مغنیه را ترور کرد، حزبالله و ایران تهدید کردند که ما را در هر نقطه جهان هدف قرار خواهند داد، اما دیدیم که این دو هیچ اقدامی نکردند.»
با این حال، در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ انفجاری در محل سفارتخانه رژیم صهیونیستی در دهلی نو به وقوع پیوست. پس از این اتفاق سازمان منافقین با برجسته کردن این حادثه، عوامل اجرایی آن را منتسب به جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان دانست و مدعی شد که سازمان های بین اللملی بایستی بابت این اقدام، جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را مجازات کنند. این ادعا به سرعت توسط جمهوری اسلامی و حزب الله تکذیب شد.
حال این دیپلمات صهیونیست با این موضع گیری خود هرگونه دخالت جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان را در انفجارهای بهمن ماه دو سال گذشته رسما رد کرده است.
گروهک منافقین روابط گسترده اطلاعاتی زیادی با این رژیم نامشروع دارد که بارزترین آن همکاری در ترور دانشمندان هسته ای است.
این گونه خبرپراکنی های دروغین این گروهک تروریستی نشان می دهد که ادعاهای دیگر آنها همچون تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای، تضعیع حقوق زندانیان، سلب آزادی زنان و صدها موضوع دیگر هیچ گونه ارزش اطلاعاتی برای غربی ها نداشته و تنها مصرف رسانه ای دارد.
منبع : هابیلیان
نظرات شما عزیزان: