مرصاد به نقل از جهان، بی بی سی فارسی مدعی شد: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که بردن حیوانات خانگی به محل کار می تواند استرس ناشی از محیط کار را کاهش دهد.
بی بی سی به نقل از کسانی که محقق آمریکایی توصیف کرد، نوشت: کارمندانی که
در طول ساعات کار به سگ خانگی خود دسترسی داشته اند از استرس کمتری نسبت به همکاران
خود برخوردار بوده اند... حضور سگ در کنار صاحبش در محیط کار در بهتر کردن روحیه،
وجدان کاری و کاهش استرس صاحب سگ اثر داشته است!
نتایج این تحقیق از پژوهش بر روی ۷۵ کارمند آمریکایی و سگ باز به دست آمده
است.
تبلیغ آبجو و الکل
بی بی سی فارسی پیش از این
هم مدعی شده بود که نوشیدن مقدار زیادی الکل برای رفع خستگی مهرههای کمر انسان و
آرتروز روماتیسمی مفید است!
این رسانه دولتی انگلیس همچنین به نقل از کسانی
که محقق توصیف کرده، نوشته بود: آبجو شکم را بزرگ نمی کند و خوردنش هم اتفاقا خیلی
مفید است.
بر پایه این رویدادهاست که گفته می شود یکی از دستورکارهای رسانه
های غربی تلاش برای جایگزین کردن فرهنگ مبتذل غربی با فرهنگ ایران اسلامی و سست
کردن پایههای دینی جوانان است.
در این برنامه با پخش تصاویری از شبکه های مختلف صداوسیما در لحظه تحویل سال 1391 که مردم ایران با حضور در اماکن مذهبی از جمله مشهد مقدس منتظر تحویل سال نو بودند و همچنین پخش بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت آغاز سال نو، مجری ضمن انتقاد از صدا و سیما، عنوان کرد: «این رسانه ملی است که قبل و بعد لحظه تحویل سال نو هیچ برنامه مفیدی ندارد.»
گفتنی است همزمان با تحویل سال نو شبکه من وتو ویژه برنامه ای را به مدت 4ساعت پخش کرد که تمامی آن رقص و آواز زنان و مردان، همراه با پوشش مبتذل بود و در حین این برنامه برنامه های طنزی را که رفتارهای زشت و روابط غیر اخلاقی را ترویج می کرد، پخش کرد.
سوال اینجاست که آیا برنامه های مفید از منظر شبکه انگلیسی من وتو پخش برنامه های مبتذل و غیر اخلاقی می باشد؟!!
مردم با فرهنگ و مذهبی ایران با حضور در اماکن مذهبی آغاز سال خود را با توسل به اهل بیت(ع) و توکل به خداوند متعال آغاز می کنند و با شنیدن توصیه ها و بیانات مقام معظم رهبری سال جدید خود را برنامه ریزی می کنند.
مرصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران،این تصمیم به دنبال تهیه فیلمی توسط بخش ویدئویی دفتر این خبرگزاری در اواخر سال گذشته در خصوص فعالیت های ورزشی تعدادی از بانوان ورزشكار ایرانی در رشته نینجتسو و معرفی آنان به عنوان تروریست، اتخاذ شده است .
وی ادامه داد : این درحالی است كه این بانوان بعضا دانش آموز، دانشجو یا خانه دار می باشند و صرفا به دلیل علاقه شخصی به این رشته ورزشی روی آورده اند.
مدیر كل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت :خبرگزاری رویترز تیتر مجعول ' هزاران زن نینجا به عنوان قاتلان ایرانی آموزش می بینند ' را برای فیلم ویدئویی خود انتخاب و آن را در اختیار مشتركان تصویری قرار داده كه متاسفانه بازتاب بسیار منفی در دیگر رسانه های خارجی داشته است .
آقا جری با اشاره به هجمه تبلیغاتی منفی رسانه های وابسته به نظام سلطه ، در خصوص فعالیت های ورزشی بانوان اظهار داشت :درنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، این امكان برای بانوان ایرانی علاقمند به ورزش فراهم است تا با حفظ ارزش های اسلامی، در رشته ورزشی مورد علاقه خود، تا سطوح عالی و قابل رقابت در عرصه بین المللی پیشرفت كنند اما متاسفانه انتخاب چنین تیتری با موضوع آموزش های آدمشكی و تروریستی در ایران و گزینش بخش های از مصاحبه با ورزشكاران زن ایرانی در راستای القای این گونه آموزش های تروریستی، نشان از تمایل این خبرگزاری به انحراف افكار عمومی جهانی داشته است .
مدیر كل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : این اداره كل پس از اطلاع از اقدام مغرضانه بخش تصویری رویترز و با توجه به شكایت بانوان ورزشكار در این رشته به مرجع قضایی ، فعالیت دفتر این خبرگزاری را تا بررسی كامل موضوع ، متوقف كرده است .
نظرات شما عزیزان: